BarbequeBuitenlandsLibaneesTurksVlees

Beste kebabs

Kip gyros

yoghurt
citroen 1/4
olijfolie 3/4 kopje
een eetlepel zout
een eetlepel knoflook
een eetlepel koriander
een eetlepel paprika
een eetlepel komijn
halve eetlepel cayenne peper
1 theelepel kaneel (1 eetlepel was een beetje teveel nml ook al zeiden ze dat wel in het recept)
1 eetlepel peper

Gegrilde steak

1/4 kop sojasaus
2 eetlepels sesamolie
2 sjalotjes
2 tenen knoflook
2 eetlepels bruine suiker
1 eetl sriracha
1 eetl ginger

Kebab voor verschillende soorten vlees

2 eetlepels zout
1 eetl peper
2 eetlepels paprika
2 eetlepels chili
2 eetlepels komijn
knoflook en citroen

Biefkebabs

Rundvlees in blokjes snijden

Knoflook 1 eetlepel
Koriander 1/2 theelepel
Komijn 1 theelepel
Paprika 1/2 theelepel
Azijn witte 1 eetlepel

Olijfolie 4 eetlepels

Doe dit in een diepvrieszakje en sluit deze

Wrijf de marinade door het vlees

Marineer voor 24 uur in de koelkast

Doe ze dan op stokjes

5 tot 7 minuten bakken aan elke kant

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Cookies Ook deze website gebruikt cookies. Niets nieuws onder de zon, alleen we moeten dat wel vermelden volgens een bepaalde wet. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd; sommige cookies kunnen worden opgeslagen door uw browser. Bij een volgend bezoek aan deze website kan via de browser opgevraagd worden om een cookie terug te sturen naar onze server. View more
Accept