Dawood Pasha Kebab

Hoe maak je Dawood Basha-kebab? Een geweldige versie van een traditioneel gehaktballenrecept.

Ingrediënten en bereiding
Halve kilo rundergehakt
Een hele ui
Drie teentjes knoflook
Peterselie
Zout en Een theelepel komijn, paprika en koriander en een halve theelepel zwarte peper

Mix alles door elkaar
Vorm ballen

Bak in frituurolie
Haal de gehaktballetjes uit de frituurolie ( in een pan bakken zal ook wel oké zijn 😉 )

Ui
Een theelepel knoflook
Twee eetlepels tomatenpuree
Twee tomaten
Zout
en een vierde van een theelepel zwarte peper en komijn
Voeg twee kopjes water toe
Voeg de kebab toe
Ongeveer 10 minuten op middelhoog vuur
Peterselie

Probeer ook dit recept eens:  Zelf (room)kaas of boter of Mozarella maken
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de website hosting te ondersteunen