BarbequeIraans

Tas kebab

kebab1 via Angel-Wings

Tas kebab

Ingredienten:
500 g lamsbout
1/2 groene paprika
2 grote aardappel
2 uien
4 takjes peterselie
40 g boter of margarine
1 blikje tomatenpuree
1/2 bouillontablet
naar smaak zout en peper

Voorbereiding:
Vlees in blokjes van ca 2 bij 2 cm snijden. Paprika schoonmaken en in kleine stukjes snijden. uien pellen en in kleine stukjes snijden. een kopje peterselie fijn knippen. aardappels in kleine blokjes snijden.
bereiding:
In een wijde braadpan 30 g boter verhitten. Vlees snel aan alle kanten bruin bakken. Vlees uit de pan nemen. Rest van de boter toevoegen en smelten. Hierin paprika en ui in ca. 4 minuten fruiten. Toevoegen: tomatenpuree, anderhalve del water, bouillontablet, zout, peper , helft van de peterselie en aardappels. Vlees weer terug leggen in de pan. met deksel op de pan vlees in ca. anderhalf uur zachtjes gaar laten stoven. Overdoen in schaal. met rest van peterselie bestrooien.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Cookies Ook deze website gebruikt cookies. Niets nieuws onder de zon, alleen we moeten dat wel vermelden volgens een bepaalde wet. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd; sommige cookies kunnen worden opgeslagen door uw browser. Bij een volgend bezoek aan deze website kan via de browser opgevraagd worden om een cookie terug te sturen naar onze server. View more
Accept