BarbequeGrieks

Souvlaki

20090319 pork souvlaki via Angel-Wings

Souvlaki
Ik maak het met kipfile

dus haal een stuk of
wat, zoveel je nodig denkt te hebben
*Het is koud ook lekker*

Deze snij je in stukken
beste is vlakke plakken

en dit doe je in een schaal
met hierin:

Olijfolie
wat verse citroensap
Oregano of mint
Tijm
Verse knoflook 2 teentjes fijngeperst
en zout en peper..

( de hoeveelheden, alles naar je eigen smaak…)

Hierin marineer je de kipfile een uur
mag ook langer

En dan doe je ze aan spiezen
en legt ze onder je gril
of je legt ze op je binnenhuisbbq

hierbij maak ik vaak rijst
met het knoflook komkommer yoghurt recept

bij de spiezen leg ik ook vaak plakjes tomaat op de bbq…

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Cookies Ook deze website gebruikt cookies. Niets nieuws onder de zon, alleen we moeten dat wel vermelden volgens een bepaalde wet. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd; sommige cookies kunnen worden opgeslagen door uw browser. Bij een volgend bezoek aan deze website kan via de browser opgevraagd worden om een cookie terug te sturen naar onze server. View more
Accept