Turkse Antakya Tepsi Kebab

Ik ben dol op kebab… ook saté etc…
Ik heb met iemand altijd een soort van  vriendschappelijke concurrentie gehad, wie van ons de lekkerste kebab kon maken…
🙂 Ik vind wel dat ik gewonnen heb hoor hahahaha…

Make my day! 😛
Heerlijk… Ik ga dit dus nog maken! Ik bewaar van alles op mijn receptenwebsite, dat is erg handig nml. ook voor mijzelf
😉

Geweldig Turks Antakya Tepsi Kebab Recept.

Ingrediënten en bereiding
Paprika
Peterselie
Knoflook
Hete pepers

Snijd de groenten
Halve kilo gehakt
Zout,
een halve el paprika,
een tl zwarte peper

Mix alles Tomaten, uien, peterselie en paprika Zout

Maak het vlees plat
Leg het vlees op de groenten
Lange paprika, uien en tomaten

TWEEDE METHODE:
Een theelepel tomatenpuree
Maak het vlees plat
Een eetlepel tomatenpuree
Anderhalf kopje water
Zwarte peper
Zout
Giet het mengsel over het vlees
Voorverwarmde oven
Oventemperatuur is 450° f, 250° c

Dit gerecht kan geserveerd worden met rijst of met brood

Probeer ook dit recept eens:  Kaas Knoflookbrood met Honingdip
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de website hosting te ondersteunen