Turkse Antakya Tepsi Kebab
Ik ben dol op kebab… ook saté etc…
Ik heb met iemand altijd een soort van vriendschappelijke concurrentie gehad, wie van ons de lekkerste kebab kon maken…
🙂 Ik vind wel dat ik gewonnen heb hoor hahahaha…
Make my day! 😛
Heerlijk… Ik ga dit dus nog maken! Ik bewaar van alles op mijn receptenwebsite, dat is erg handig nml. ook voor mijzelf
😉
Geweldig Turks Antakya Tepsi Kebab Recept.
Ingrediënten en bereiding
Paprika
Peterselie
Knoflook
Hete pepers
Snijd de groenten
Halve kilo gehakt
Zout,
een halve el paprika,
een tl zwarte peper
Mix alles Tomaten, uien, peterselie en paprika Zout
Maak het vlees plat
Leg het vlees op de groenten
Lange paprika, uien en tomaten
TWEEDE METHODE:
Een theelepel tomatenpuree
Maak het vlees plat
Een eetlepel tomatenpuree
Anderhalf kopje water
Zwarte peper
Zout
Giet het mengsel over het vlees
Voorverwarmde oven
Oventemperatuur is 450° f, 250° c
Dit gerecht kan geserveerd worden met rijst of met brood