BarbequeVlees

Israëlische Kebab

Israëlische Kebab

 

1 pond rundergehakt

Zwarte Peper , naar smaak
1 theelepel cayennepeper
1/4 theelepel kaneelpoeder
5 theelepels korianderpoeder
5 theelepels gemalen komijn
4 teentjes knoflook
2 theelepels munt
1 rode  ui raspen
1/2 kopje verse peterselie of gedroogde
zout, naar smaak

Meng dit allemaal door elkaar en maak er kebabs van en bak deze op de bakplaat, eet dit met Turks brood en rauwkost naar smaak en saus, of yoghurtsaus -yoghurt, wat zout, met knoflook 4 tenen, 3 theelepels munt en fijngemaakte blokjes komkommer.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Cookies Ook deze website gebruikt cookies. Niets nieuws onder de zon, alleen we moeten dat wel vermelden volgens een bepaalde wet. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd; sommige cookies kunnen worden opgeslagen door uw browser. Bij een volgend bezoek aan deze website kan via de browser opgevraagd worden om een cookie terug te sturen naar onze server. View more
Accept
Decline