Israëlische Kebab

Israëlische Kebab

1 pond rundergehakt

Zwarte Peper , naar smaak
1 theelepel cayennepeper
1/4 theelepel kaneelpoeder
5 theelepels korianderpoeder
5 theelepels gemalen komijn
4 teentjes knoflook
2 theelepels munt
1 rode  ui raspen
1/2 kopje verse peterselie of gedroogde
zout, naar smaak

Meng dit allemaal door elkaar en maak er kebabs van en bak deze op de bakplaat, eet dit met Turks brood en rauwkost naar smaak en saus, of yoghurtsaus -yoghurt, wat zout, met knoflook 4 tenen, 3 theelepels munt en fijngemaakte blokjes komkommer.

Probeer ook dit recept eens:  KFC kip in de airfryer
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de website hosting te ondersteunen