Gehaktspiesjes voor op de BBQ

Rundergehakt 400-500 gram
2 paprika’s rood en geel
2 tenen knoflook
1 rode ui
2,5 theelepel
1,5 tl komijn
2 tl Oregano
0,5 tl cayennepeper
1 eetlepel zout en peper
Paneermeel
1 ei

Snipper de ui
Maak de knoflook fijn
Snij de paprika’s in 4 kantachtige blokjes
(2 bij 2 cm ongeveer)
Meng de kruiden door het gehakt

Meng het ei ook door het gehakt
met de fijngemaakte knoflook
Maak hier balletjes van
En steek ze op een spies met om en om de paprika
Gril dit in 8 – 10 minuten op de BBQ

Probeer ook dit recept eens:  Saus, carnaval dipsaus
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de website hosting te ondersteunen