BarbequeVleesWeekend

Gehaktspiesjes voor op de BBQ

Rundergehakt 400-500 gram
2 paprika’s rood en geel
2 tenen knoflook
1 rode ui
2,5 theelepel
1,5 tl komijn
2 tl Oregano
0,5 tl cayennepeper
1 eetlepel zout en peper
Paneermeel
1 ei

Snipper de ui
Maak de knoflook fijn
Snij de paprika’s in 4 kantachtige blokjes
(2 bij 2 cm ongeveer)
Meng de kruiden door het gehakt

Meng het ei ook door het gehakt
met de fijngemaakte knoflook
Maak hier balletjes van
En steek ze op een spies met om en om de paprika
Gril dit in 8 – 10 minuten op de BBQ

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Cookies Ook deze website gebruikt cookies. Niets nieuws onder de zon, alleen we moeten dat wel vermelden volgens een bepaalde wet. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd; sommige cookies kunnen worden opgeslagen door uw browser. Bij een volgend bezoek aan deze website kan via de browser opgevraagd worden om een cookie terug te sturen naar onze server. View more
Accept
Decline