SpaansBuitenlands

Koriander gehaktballetjes

Koriander gehaktballetjes

Met dit recept maak je ongeveer 15 lekkere gehaktballetjes

 

25 MIN – 15 STUKS

 

Ingrediënten

250 gram rundergehakt
1 ei
Gehaktkruiden
Verse koriander
4 el paneermeel
Scheutje ketjap
Boter om te bakken

 

Bereiding

Doe het gehakt met het ei en de helft van het paneermeel in een kom en meng het tot een massa. Als de massa nog wat kleverig is doe je er nog wat extra paneermeel bij. Voeg ook de gehaktkruiden en de ketjap toe en meng dit goed door het mengsel. Pluk of knip de blaadjes van de koriander en doe deze ook door het gehaktmengsel. Draai er kleine balletjes van. Strooi de andere helft van het paneermeel uit op een bord en rol de balletjes er doorheen zodat er een laagje paneermeel op de balletjes komt. Bak de balletjes ongeveer 10 goudbruin in een pan met een klontje boter.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Cookies Ook deze website gebruikt cookies. Niets nieuws onder de zon, alleen we moeten dat wel vermelden volgens een bepaalde wet. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd; sommige cookies kunnen worden opgeslagen door uw browser. Bij een volgend bezoek aan deze website kan via de browser opgevraagd worden om een cookie terug te sturen naar onze server. View more
Accept
Decline