Dadels met serranoham

Dadels met serranoham

Dadelpakketjes in gebakken serranoham

 

10 MIN – 8 STUKS

 

Ingredienten

Dadels (1 doosje)

Serranoham (200 gr)

Olijfolie
Zout en peper naar smaak

 

Bereiding

Begin met de pitten uit de dadels te halen en de plakjes serranoham door midden te snijden zodat je smalle repen serranoham hebt. In deze repen wikkel je de dadels. Pak nu een brede koekenpan en verhit 2 el olijfolie. Nu kun je de pakketjes 1 voor 1 in de pan leggen en aan beide zijden kort (max 5 min) bakken. Ze hoeven niet gaar te worden het is vooral om de dadel warm te maken en de serranoham krokant te maken. Je kunt eventueel peper en zout toevoegen, maar de gebakken serranoham heeft al smaakvol van zichzelf. Opdienen in een schaaltje met prikkertjes zodat iedereen lekker mee kan prikken.

Probeer ook dit recept eens:  Kippetjes in knoflook roomsaus
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de website hosting te ondersteunen