AardappelenWat eten wij vandaagWeekend

Verse aardappels voor patat in de airfryer

De patat die je eventueel koopt in de supermarkten, zijn vaak al voorgebakken.
Inclusief vaak goedkoop en schadelijk vet, vaak krijg je daar ook zuurbranden door.

Nu kun je dus zelf patat maken van verse aardappels.
Deze doe je dus rauw in de airfryer met  een beetje olie (goede olie dus) ongeveer een eetlepel olie op de bodem van de airfryer

De airfryer zet je op 180 graden
voor 14 tot 18 minuten – dit is per magnetron verschillend.
Halverwege mag je de patatjes nog even omschudden, en daarna als ze klaar zijn doe je er wat zout op.
Eet smakelijk! Hierna wil je nooit meer kant en klare patat uit de supermarkt.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Cookies Ook deze website gebruikt cookies. Niets nieuws onder de zon, alleen we moeten dat wel vermelden volgens een bepaalde wet. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd; sommige cookies kunnen worden opgeslagen door uw browser. Bij een volgend bezoek aan deze website kan via de browser opgevraagd worden om een cookie terug te sturen naar onze server. View more
Accept