Verse aardappels voor patat in de airfryer

De patat die je eventueel koopt in de supermarkten, zijn vaak al voorgebakken.
Inclusief vaak goedkoop en schadelijk vet, vaak krijg je daar ook zuurbranden door.

Nu kun je dus zelf patat maken van verse aardappels.
Deze doe je dus rauw in de airfryer met  een beetje olie (goede olie dus) ongeveer een eetlepel olie op de bodem van de airfryer

De airfryer zet je op 180 graden
voor 14 tot 18 minuten – dit is per magnetron verschillend.
Halverwege mag je de patatjes nog even omschudden, en daarna als ze klaar zijn doe je er wat zout op.
Eet smakelijk! Hierna wil je nooit meer kant en klare patat uit de supermarkt.

Probeer ook dit recept eens:  Feestkomkommers
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de website hosting te ondersteunen