Hamburgers

Kruidenzakje Silvo (Versteegen) Hamburgers
Rundergehakt of tartaar 🙂
Uienringen
Paprika
Augurkjes in kleine plakjes
Mayonaise
Ketchup
Cheddar kaas plakjes – Of kaas die goed smelt

Haal een zakje hamburger kruiden van Silvo
En rundergehakt
Meng dit door elkaar en voeg een snufje maggi toe en neem een bakplaat.
Bak de hamburgers op de bakplaat
Snij dan uienringetjes zeer dun
Bak deze later ook mee op de bakplaat
Snij tomaten in plakjes, 2 tomaten is wel genoeg
Bak deze ook wat aan op de bakplaat…
Snij ondertussen wat augurkjes in kleine plakjes
Dan neem je wat plakjes cheddar kaas, verpakte van de ah o.i.d…
Mayonaise en Ketchup
Doe de augurken en de uien ringen en de tomaten plakjes op een bord of mooie schaal.
Leg de cheddarkaas ernaast op tafel, op een mooi schoteltje oid.

Of beleg de broodjes direct in de keuken.
Hamburger- plakje kaas, tomaat,  dan uienringetjes en stukjes paprika als je wilt, en de mayonaise en ketchup.

Het grootste geheim zijn de broodjes…
Snij ze door de helft, maar hou ze nog wel aan elkaar, klap de witte bolletjes dan open
Leg deze ook even op de bakplaat…na het bakken van de hamburgers
De binnen kant.. dus
Tot ze wat knapperig worden
Aan tafel kan ieder ook zijn eigen broodje met hamburger beleggen…en het smaakt zalig!
😉

Probeer ook dit recept eens:  Linzen zijn lekkerder dan vlees!
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de website hosting te ondersteunen