Grieks

Stifado

Stifado
Griekse stoofschotel
Stifado

1 kg mager rundvlees (stoofvlees)
1 kg uien
1 kop olijfolie
500 gr rode tomaten gepureerd
1 runderbouillon tabletten
1 glas wijn
3 laurierblaadjes
1/2 kop peterselie fijngesneden
zout en peper

Rundvlees in blokjes snijden. Uien snijden. Olijfolie in de pan bak hierin het vlees.
Uien toevoegen en meebakken.
Tomaten erbij doen, bouillonblokje met laurierblaadjes.2 uur stoven tot het vlees zacht is.
Dan de wijn en peterselie erbij en nog even laten koken.
Op smaak brengen met zout en peper.
Erbij aardappeltjes gebakken of friet

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Cookies Ook deze website gebruikt cookies. Niets nieuws onder de zon, alleen we moeten dat wel vermelden volgens een bepaalde wet. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd; sommige cookies kunnen worden opgeslagen door uw browser. Bij een volgend bezoek aan deze website kan via de browser opgevraagd worden om een cookie terug te sturen naar onze server. View more
Accept
Decline