Soep

Gazpacho

1 kg rijpe tomaten
4 oudbakken witte boterhammen
1 rode ui
1 komkommer
1 rode paprika
2 knoflooktenen
1 eetlepels balsamico azijn
3 eetlepels olijfolie
zout & peper naar smaak.

Haal de korstjes van het brood
en week het in een scheutje water
Snij de tomaten en de ui in stukjes en doe ze in de blender, doe het brood, de knoflookteentjes, komkommer, azijn, olijfolie, zout en peper erbij en pureer.
Proef en breng dit op smaak.

Koel het 2 uur in de koelkast.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Cookies Ook deze website gebruikt cookies. Niets nieuws onder de zon, alleen we moeten dat wel vermelden volgens een bepaalde wet. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd; sommige cookies kunnen worden opgeslagen door uw browser. Bij een volgend bezoek aan deze website kan via de browser opgevraagd worden om een cookie terug te sturen naar onze server. View more
Accept
Decline