SpaansBuitenlands

Champignons met bosui

Champignons met bosui

Lekker vegetarisch hapje met roomkaas gevulde champignons uit de oven

 

10 MIN + 15 MIN OVENTIJD – CA 12 STUKS

 

Ingrediënten

Roomkaas (boursin)
2 stengels bosui
250 gr grote champignons

50 gr geraspte kaas.

 

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de de steeltjes uit de champignons. Doe de roomkaas samen met de fijngehakte ringetjes bosuitjes in een kommetje en meng door elkaar. Vul de champignons met dit mengsel en strooi er wat geraspte kaas over. Zet 15 min en in de oven.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Cookies Ook deze website gebruikt cookies. Niets nieuws onder de zon, alleen we moeten dat wel vermelden volgens een bepaalde wet. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd; sommige cookies kunnen worden opgeslagen door uw browser. Bij een volgend bezoek aan deze website kan via de browser opgevraagd worden om een cookie terug te sturen naar onze server. View more
Accept