Italiaans

Italiaans recept Biefstuk met pepersaus en champignons

Italiaans recept Biefstuk met pepersaus en champignons

Ingrediƫnten voor 4 personen

1 bakje Boursin Cuisine Drie Pepers

4 eetlepels vloeibare margarine

4 biefstukken of tartaartjes
250 gram (kastanje)champignons, in vieren
1 dl medium dry sherry of vleesbouillon
zout, versgemalen peper
2 eetlepels fijngehakte peperselie
1 ui, gesnipperd
aluminiumfolie

Verhit 2 eetlepels margarine in een koekenpan en bak de biefstukjes of tartaartjes op hoog vuur in 4-6 minuten bruin en van binnen rose. Bak de ui 2 minuten mee. Verhit intussen 2 eetlepels margarine in een wok en roerbak de champignons op hoog vuur in 3-4 minuten bruin. Houd het vlees warm onder aluminiumfolie. Roer de bouillon of sherry en de Boursin Cuisine door het bakvet van de champignons. Verwarm het geheel al roerende tot een mooie saus ontstaat. Schep de peterselie door de champignons en breng ze op smaak met zout en peper. Leg de biefstukjes of tartaartjes op vier borden en schep de pepersaus erover. Schep de champignons erop.

Lekker met gebakken aardappeltjes en sperziebonen.

(Men nleme de bliefstuk en smele dieze in met sherry
niet tefeelll ofsoow…want de lest moe je zelf opdlinke) šŸ™‚

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Cookies Ook deze website gebruikt cookies. Niets nieuws onder de zon, alleen we moeten dat wel vermelden volgens een bepaalde wet. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd; sommige cookies kunnen worden opgeslagen door uw browser. Bij een volgend bezoek aan deze website kan via de browser opgevraagd worden om een cookie terug te sturen naar onze server. View more
Accept