LibaneesBuitenlands

Libanese Humus

Humus bi tahina
Kikkererwtenpuree met sesam
Voor 4 personen

1 halfliterblik kikkererwten
1 teentje knoflook
3 eetlepels citroensap
2 flinke eetlepels tahin (sesampasta)
snufje zout
garnering: paprikapoeder of sumak, olijfolie

 

Met een blender is humus maken een fluitje van een cent. Giet de kikkererwten af. Doe de knoflook met de kikkererwten, het citroensap, de tahin en wat zout in de machine. Giet er een scheutje olie bij en vermaal dit.

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Cookies Ook deze website gebruikt cookies. Niets nieuws onder de zon, alleen we moeten dat wel vermelden volgens een bepaalde wet. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd; sommige cookies kunnen worden opgeslagen door uw browser. Bij een volgend bezoek aan deze website kan via de browser opgevraagd worden om een cookie terug te sturen naar onze server. View more
Accept