Libanees

Libanese kipspiezen

Sjisj taoek
Kipspiezen op de barbecue/grillplaat

Fotolia_61173888_M.jpg

Voor 4 personen

600 gram kipfilet
1 citroen of limoen
1 teen knoflook, geperst
1 theelepel korianderpoeder
knoflookcrème

Snijd de kipfilet in blokjes en marineer ze met het sap van de citroen of limoen, de knoflook, koriander en zout.
Dek af en zet (enige tijd) zes uur tot een nacht in de koelkast.
Rijg dan de kip aan pennen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Cookies Ook deze website gebruikt cookies. Niets nieuws onder de zon, alleen we moeten dat wel vermelden volgens een bepaalde wet. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd; sommige cookies kunnen worden opgeslagen door uw browser. Bij een volgend bezoek aan deze website kan via de browser opgevraagd worden om een cookie terug te sturen naar onze server. View more
Accept