Paprika met olie en peterselie

Paprika met olie en peterselie

Peperoni dolci all olio e prezzemolo

4 personen

4 rode of groene paprika’s
3 eetl. olie
3 eetl. gehakte peterselie
1 eetl. citroensap
1 teentje knoflook fijngehakt
1/2 theel. zout
4 of meer sla bladeren,
naar keuze gemalen zwarte peper
Kappertjes

Laat de paprika’s even in kokend water liggen, ontdoe ze dan van het velletje en het zaad en snijd ze in reepjes.
Meng de olie met de peterselie, het citroensap, de knoflook en het zout.

Schik de gewassen slabladeren op diverse borden.

Leg de paprika reepjes op de sla.

Giet hier overheen het aangemaakte olie mengsel en garneer het geheel met wat kappertjes.

Probeer ook dit recept eens:  Portofino pepperpot
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de website hosting te ondersteunen