Italiaans

Paprika met olie en peterselie

Paprika met olie en peterselie

Peperoni dolci all olio e prezzemolo

4 personen

4 rode of groene paprika’s
3 eetl. olie
3 eetl. gehakte peterselie
1 eetl. citroensap
1 teentje knoflook fijngehakt
1/2 theel. zout
4 of meer sla bladeren,
naar keuze gemalen zwarte peper
Kappertjes

Laat de paprika’s even in kokend water liggen, ontdoe ze dan van het velletje en het zaad en snijd ze in reepjes.
Meng de olie met de peterselie, het citroensap, de knoflook en het zout.

Schik de gewassen slabladeren op diverse borden.

Leg de paprika reepjes op de sla.

Giet hier overheen het aangemaakte olie mengsel en garneer het geheel met wat kappertjes.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Cookies Ook deze website gebruikt cookies. Niets nieuws onder de zon, alleen we moeten dat wel vermelden volgens een bepaalde wet. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd; sommige cookies kunnen worden opgeslagen door uw browser. Bij een volgend bezoek aan deze website kan via de browser opgevraagd worden om een cookie terug te sturen naar onze server. View more
Accept