Italiaans

Gevulde tomaten Italiaans

Gevulde tomaten

4 personen

4 middelgrote tomaten
1/2 theelepel zout

Rijstvulling:

1/2 kop gekookte rijst
2 eetl gehakte champignons
1/2 theelepel kappertjes
1/2 theel gehakte peterselie
1/2 theel gedroogde oregano
gemailen zwarte peper
1 eetl olie of bakboter

Snijd de kapjes van de tomaten en leg deze opzij
Hol de tomaten uit en bestrooi ze van binnen met zout, leg ze ondersteboven en laat ze uitlekken.
Meng de overige ingrediënten goed door elkaar.
Vul hiermee de tomaten en zet het kapje er weer op.
Bestrijk de tomaten met wat olie en zet ze ongeveer 15 minuten in een matig voorverwarmde oven (160 graden)
tot ze goed warm zijn, dien ze dan warm of koud op.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Cookies Ook deze website gebruikt cookies. Niets nieuws onder de zon, alleen we moeten dat wel vermelden volgens een bepaalde wet. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd; sommige cookies kunnen worden opgeslagen door uw browser. Bij een volgend bezoek aan deze website kan via de browser opgevraagd worden om een cookie terug te sturen naar onze server. View more
Accept
Decline