Hokkien mie Noedels

Pak Hokkien mie van Knorr, heet nu Singaporese Hokkien Noedels

Hoe maak ik dat:

Ik haal natuurlijk een pak Hokkien mie noedels van Knorr…ook al vond ik Conimex de lekkerste hebben maar die wordt niet langer verkocht?

Ik marineer de kipfilereepjes
Ik kook de (afgespoelde) Chinese groentenmix van de AH in water met een bouillonblokje
Als dat beetgaar is haal ik het eruit, zet de pan van het vuur en doe hier de mie en mihoen in, alleen, ik doe er zelf nog eenzelfde portie bij.
Dus van Conimex de wokmie, en de glass noodles van Go-Tan
en dan de helft van beide verpakkingen als extra.
Zo maak ik Hokkien mie voor 2 dagen

Verder snij ik 2 rode uitjes fijn
en 4 tenen knoflook

Deze bak ik in de wokpan in olijfolie en daarna doe ik de gemarineerde kipfile erbij
Deze knip ik in de pan nog wat fijner
Daarna voeg ik de chinese groenten erbij

*Ondertussen heb ik waarschijnlijk de mie en noodles al afgegoten*

Ik meng alles door elkaar in de pan, voeg het blokje toe en meng dit met het vlees en de groenten
En als laatste voeg ik de mie en Noodles toe en meng dit goed door elkaar.

Het smaakt heerlijk en doet me denken een bami van de chinees!

­čÖé

Related posts