Lasagna

lasagna via Angel-Wings

Lasagna

Haal roomboterbladerdeeg, 1 pond of 300 gram gehakt, bakje champignons, 1 paprika, 1 ui, 1 prei en 2 teentjes knoflook en tomatensaus met basilicum


Bak de gehakt samen met de geraspte knoflook tot het rul is, met wat Italiaanse kruiden en peper en zout naar smaak.

Daarna bak je de groenten mee.

Eerst gehakt goed kruiden, hierna bakken tot het doorbakken is, dan de ui erbij tot de uitjes glazig zijn, hierna de paprika, dan de prei toevoegen en als laatste de champignons.

Is dit alles goed gebakken doe er dan pas de tomatensaus bij.

Als dit alles klaar is, leg je in een ovenvaste schaal bladerdeeg plakjes op de bodem, schep hierover heen de gehakt met groentensaus, hierna nog een laagje bladerdeeg met wat geraspte kaas en doe hier overheen weer de saus met gehakt en groenten, leg nogmaals een bladerdeeg laagje hier overheen en als laatste laag wederom de saus met groenten en gehakt!
Als laatste bedek je de lasagna met geraspte te kaas,

Zet dit nog eens 20 minuten in de oven 150 graden, tot de kaas gesmolten is.

Probeer ook dit recept eens:  Portofino pepperpot
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de website hosting te ondersteunen