Omeletwraps
2 personen
½ citroen
40 g veldsla
100 g cottagecheese
50 g gerookte zalm
3 middelgrote eieren
2 eetlepels melk
2 tl Verstegen kruidenmix voor zalm
arachideolie
Snijd de gerookte zalm in reepjes. Klop de eieren los met de melk en zalmkruiden.
Verhit de helft van de olie in de koekenpan en bak de helft van het ei op middelhoog vuur 2 min. tot het ei stolt. Keer om. Bak de andere kant 30 sec. Neem de omelet uit de pan en leg op een bord. Bak zo nog een omelet.
Verdeel het cottagecheesemengsel over de omeletten. Verdeel de zalm en rest van de veldsla erover. Rol op en halveer.
Ik heb er een kleine beetje mayo bijgedaan, ik vond het wat flauw van smaak… en de omelet met inhoud heb ik in een tortilla maís wrap gedaan. Ik bak dat altijd even in de koekenpan.
Ik eet dit als avondeten en dat is prima te doen.
Misschien als tip iets minder citroen, iets minder sla, want te vochtig,
en misschien wat stukjes ham! Kan ook ipv zalm.
1 Omelet mislukte nml en dan moet je opnieuw beginnen, vandaar de wrap, hoewel dat ook wel wat meer inhoud heeft dan alleen een omelet.
Dus voor het avondeten is een wrap misschien wel belangrijk.
De citroen is denk ik niet eens nodig, want je proeft zo bijna geen zalm meer.