De lekkerste shoarma maak je natuurlijk zelf!

Shoarma zelf maken

Kipfilet, reken voor 2 personen een pond

Rode paprika

Uitje (rood)

Shoarmakruiden

En Pitah broodjes

Kipfilet fijnsnijden in dunne sliert vormige stukjes

Paprika erg fijn snijden en het uitje idem

De kipfilet mengen met de shoarmakruiden paprika stukjes van Ah  en uit,

inclusief wat olijfolie of arachideolie  erbij

Goed vermengen…even in laten trekken.

Daarna bakken in de koekenpan

Broodjes alvast afbakken in de oven

dan maak je deze knoflook saus erbij!

*aanrader!!!*

https://www.angelwingsrecepten.nl/2012/09/knoflook-saus-zelf-maken/

Dan stop je het shoarma vlees in een pitahbroodje

vult deze met

wat verse andijvie sliertjes en knoflooksaus

Lekkerder is er niet dan dit…!!!

Probeer ook dit recept eens:  Kipfilé in room met spek en brie en honing
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de website hosting te ondersteunen