Ontbijt

Egyptisch Foul als ontbijt

  • 250 gr gedroogde tuinbonen
  • 1 tl komijn
  • 1 teen knoflook
  • 1/2 el citroensap
  • 1 el olijfolie
  • zwarte peper / zout
  1. Giet de bonen af en doe ze in de pan met vers water en breng het aan de kook. Voeg geen zout toe. Laat het (vers) koken tot ze zacht zijn. Of warm ze op als ze uit blik zijn. Giet de bonen af en bewaar het kookvocht.
  2. Doe de bonen in een schaal, samen met de geperste knoflook, komijn, citroensap en olijfolie en meng het goed door elkaar. Prak de bonen eventueel als je dat lekker vindt. Breng op smaak met peper en zout.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Cookies Ook deze website gebruikt cookies. Niets nieuws onder de zon, alleen we moeten dat wel vermelden volgens een bepaalde wet. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd; sommige cookies kunnen worden opgeslagen door uw browser. Bij een volgend bezoek aan deze website kan via de browser opgevraagd worden om een cookie terug te sturen naar onze server. View more
Accept
Decline