Chili con Carne
350 gram rundergehakt
2 rode uien
3 tenen knoflook
Klein pepertje
1 rode paprika
1 groene paprika
3 a 4 tomaten
1 bakje champignons
1 blik bruine bonen of
1 klein blikje chilibonen
1 klein blikje ananasstukjes
peper, zout
halve eetlepel
chilipoeder
Of een zakje voor Chili con Carne
Snij de groenten fijn.
Bak het gehakt samen met de in stukjes fijngesneden rode uien,
knoflook en peper.
Voeg hierna de paprika toe en roer dit om in de pan.
Daarna voeg je de stukjes tomaat toe.
Daarna de champignons in stukjes.
Goed mengen.
Dan de afgegoten bonen toevoegen.
en de chilipoeder
zout en peper
naar smaak- proef ondertussen.
Was daarna je lepel wel weer af.
Geen lepel in de mond om te proeven en dan weer in de pan dat is niet zo zuiver.
Dan de ananasstukjes toevoegen, goed vermengen en eet smakelijk.