Indiaas

Linzen Dhal

Linzen Dhal
Aantal Personen: 2

Bereidingstijd: 20 min.

Ingrediënten:
Olie
1 ui, gesnipperd
1 cm gember, fijngehakt
2 rode chili pepers, fijngehakt
1 teentje knoflook, fijngehakt
250 gr. rode linzen
2 tl. fenegriek
1/2 tl. kurkuma
2 lente-uien, fijngesneden
Zout naar smaak
Bereidingswijze:

Verhit de olie, voeg de ui toe en bak tot deze glazig is.
Voeg gember en knoflook toe.
Voeg de rode peper en kurkuma toe.
Voeg de fenegriek en lente-ui toe, samen met een kopje water.
Kook het geheel tot het water grotendeels ingedampt is, en je curry is klaar om te eten.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Cookies Ook deze website gebruikt cookies. Niets nieuws onder de zon, alleen we moeten dat wel vermelden volgens een bepaalde wet. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd; sommige cookies kunnen worden opgeslagen door uw browser. Bij een volgend bezoek aan deze website kan via de browser opgevraagd worden om een cookie terug te sturen naar onze server. View more
Accept