AngelWingsEenpansGoedkoop eten

Ei met ham en kaas

Men neme 2 eieren, goede kwaliteit natuurlijk!

2 plakken ham
en kaas dat de bovenzijde goed bedekt

Doe een klontje boter in de koekenpan
Laat dit smelten
Doe dan de ham in de koekenpan, zet deze niet te hard anders brandt de ham aan
Breek de eieren op de ham
doe daarna kaas op de bovenkant van het ei tot het ei bedenkt is

Het beste is kaas gekocht op de markt oid, niet die kaas die niet smelt van de supermarkten
Laat dit zachtjes bakken tot het ei gaar is en de kaas gesmolten

Een simpel recept uiteraard, maar toch is het zo wel het lekkerste 😉
Eet smakelijk

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Cookies Ook deze website gebruikt cookies. Niets nieuws onder de zon, alleen we moeten dat wel vermelden volgens een bepaalde wet. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd; sommige cookies kunnen worden opgeslagen door uw browser. Bij een volgend bezoek aan deze website kan via de browser opgevraagd worden om een cookie terug te sturen naar onze server. View more
Accept