Weekend

Houmous of Hummus

Houmous of Hummus
3 tenen knoflook
1 blik kikkererwten
1 eetlepel tahin (sesampasta)
olijfolie
1 citroen
1/4 theelepel komijn
zout
milde paprikapoeder
verse peterselie ter garnering

Knoflook en de (afgespoelde) kikkererwten vermalen met de keukenmixer.
Vermengen met sesampasta (niet echt noodzakelijk)
1 eetlepel olijfolie
1/2 citroen of naar smaak
Komijn
Zout naar smaak

Daarna in een schaaltje serveren met paprikapoeder op de bovenzijde
met wat peterselie om het af te maken.
Lekker op stokbrood

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Cookies Ook deze website gebruikt cookies. Niets nieuws onder de zon, alleen we moeten dat wel vermelden volgens een bepaalde wet. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd; sommige cookies kunnen worden opgeslagen door uw browser. Bij een volgend bezoek aan deze website kan via de browser opgevraagd worden om een cookie terug te sturen naar onze server. View more
Accept