Indiaas

Kipfilet Curry I

Kipfilet Curry I
Aantal Personen: 2

Bereidingstijd: 35 min.

Ingrediënten:
ghee
1 ui
2 teentjes knoflook
1,5 cm gember
1 kaneelstokje
1/4 tl. kruidnagel
2 laurier bladeren
1/2 tl. zwarte peper
1/4 tl. kardemom
2 kipfilets in stukjes
3/4 eetl. anijszaad
1 eetl. amandel schaafsel
1/2 eetl. koriander
1/2 tl komijn
1/4 tl. chili poeder
1/4 tl. kurkuma
400 gr. tomatenblokjes
zout
100 gr. yoghurt
1 eetl. verse koriander
Bereidingswijze:

Bak in wat olie de ui aan, voeg de knoflook en gember toe
Voeg alle specerijen toe, en bak deze aan
Voeg de kipfilets toe, bak aan alle kanten bruin
Voeg de tomatenblokjes toe, kook door tot het meeste vocht verdampt is
Voeg de yoghurt toe
Laat de kip op middelgroot vuur gaar worden in 20 minuten
Als het vocht teveel verdampt voeg dan wat water toe
Garneer met verse koriander

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Cookies Ook deze website gebruikt cookies. Niets nieuws onder de zon, alleen we moeten dat wel vermelden volgens een bepaalde wet. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd; sommige cookies kunnen worden opgeslagen door uw browser. Bij een volgend bezoek aan deze website kan via de browser opgevraagd worden om een cookie terug te sturen naar onze server. View more
Accept