Kip Tandoori

Kip Tandoori
Aantal Personen: 2

Bereidingstijd: 30 min. Marinade: 5-6 uur

Ingrediënten:
300 gr. kip
zout
1 tl.rode chillipasta
2 tl. gemberpasta
1 tl. knoflookpasta
2 eetl. citroensap

Mainade

1 tl. komijn
1 eetl. garam masala
1 tl. gemberpasta
2 eetl. citroensap
olie
1 rode chilipeper, fijngehakt
mespuntje saffraan
zout
2 dl. yoghurt
55 gr gesmolten boter
Bereidingswijze:

Kip schoonmaken en in stukjes snijden
Kip inwrijven met: zout, rode chillipeper , gember en knoflookpasta en citroensap.
30 minuten laten rusten
De ingredienten van de marinade mengen in een kom.
Kip in de marinade 5-6 uur laten rusten.
Kip aan een pen rijgen
Kip op 180 C, 15 minuten bakken.
Daarna insmeren met boter en nog eens 5 minuten bakken

 

 

Probeer ook dit recept eens:  Indiase Dahl Curry
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de website hosting te ondersteunen