Indiaas

Kip Tandoori

Kip Tandoori
Aantal Personen: 2

Bereidingstijd: 30 min. Marinade: 5-6 uur

Ingrediënten:
300 gr. kip
zout
1 tl.rode chillipasta
2 tl. gemberpasta
1 tl. knoflookpasta
2 eetl. citroensap

Mainade

1 tl. komijn
1 eetl. garam masala
1 tl. gemberpasta
2 eetl. citroensap
olie
1 rode chilipeper, fijngehakt
mespuntje saffraan
zout
2 dl. yoghurt
55 gr gesmolten boter
Bereidingswijze:

Kip schoonmaken en in stukjes snijden
Kip inwrijven met: zout, rode chillipeper , gember en knoflookpasta en citroensap.
30 minuten laten rusten
De ingredienten van de marinade mengen in een kom.
Kip in de marinade 5-6 uur laten rusten.
Kip aan een pen rijgen
Kip op 180 C, 15 minuten bakken.
Daarna insmeren met boter en nog eens 5 minuten bakken

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Cookies Ook deze website gebruikt cookies. Niets nieuws onder de zon, alleen we moeten dat wel vermelden volgens een bepaalde wet. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd; sommige cookies kunnen worden opgeslagen door uw browser. Bij een volgend bezoek aan deze website kan via de browser opgevraagd worden om een cookie terug te sturen naar onze server. View more
Accept