Indiaas

Kip Korma (milde kipcurry)

Kip Korma (milde kipcurry)
Aantal Personen: 2

Bereidingstijd: 30 min.

Ingrediënten:
2 kipfilets
olie
2 uien
2 teentjes knoflook
1,5 cm gember
1/4 tl. kruidnagel
1 tl. kardemom
2 laurier bladeren
zout
1 tl. koriander
1/4 tl. chili poeder
100 ml. yoghurt
water
3 eetl. melk
Bereidingswijze:

Bak in wat olie de ui aan, voeg na een paar minuten de knoflook toe
Voeg de gember toe samen met de kardemom, kruidnagel, laurierblad en zout
Meng de koriander en chilipoeder met de yoghurt en voeg dit toe
Als de yoghurt grotendeels verdampt is voeg je de kip in stukjes toe
Bak de kip bruin en voeg wat water toe, laat op laag vuur 20 minuten sudderen
Roer de melk erdoor en haal de pan van het vuur
Geef de melk wat tijd om in te trekken, dit komt de smaak ten goede

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Cookies Ook deze website gebruikt cookies. Niets nieuws onder de zon, alleen we moeten dat wel vermelden volgens een bepaalde wet. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd; sommige cookies kunnen worden opgeslagen door uw browser. Bij een volgend bezoek aan deze website kan via de browser opgevraagd worden om een cookie terug te sturen naar onze server. View more
Accept