Kip Murgh Makhani

Kip Murgh Makhani
Aantal Personen: 2

Bereidingstijd: 35 min.

Ingrediënten:
boter
2 tl. kaneel
1 tl. kardemom
1 laurierblad
1 tl. gemberpasta
1.tl knoflookpasta
2 ontvelde tomaten
zout
1 eetl. gesneden gember
2 groene pepers
2 tl. paprikapoeder
300 gr. kipfilet
1 dl. yoghurt
1 eetl. honing
2 eetl. verse koriander
Bereidingswijze:

Boter smelten in een wok, kaneel, kardemom en laurierblad toevoegen, 30 seconde bakken.
Gember en knoflook mee-smoren
Tomaat en zout toevoegen en laten sudderen tot de tomaat zacht is.
Zeef het mengsel en giet over in een andere pan.
Doe olie in de wok, voeg de gesneden gember en de groene chili-pepers toe, fruit 1 minuut.
De paprika aan de saus toevoegen en aan de kook brengen.
Voeg de kip toe en laat stoven tot deze gaar is.
Voor serveren de yoghurt en de honing toevoegen en verse koriander.

 

Gerelateerde Berichten