Koop geen kaas – maak mozzarella in slechts 15 minuten
Mozzarella-kaas maken – 15 minuten met alleen melk
Op deze manier kun je Whey beoordelen.
1- Je kunt het gebruiken als verdikkingsmiddel in soepen.
2- Je kunt het gebruiken om je vlees te marineren. Dit zal helpen om je vlees malser te maken.
3- U kunt het toevoegen aan het deeg van producten zoals gebak, broodjes en brood.
Mozzarella Kaas maken in 15 minuten met alleen melk en azijn
Materialen:
3 liter melk
1 theelepel azijn
fabricage:
1. Breng de melk over in een geschikte pan en verwarm deze een beetje.
2. Voeg azijn toe aan de verwarmde melk en mix tot de melk volledig is afgesneden.
3. Laten we de kaas op de draadzeef doen en het overtollige water verwijderen.
4. Laat de kaas 3 minuten in kokend water pureren.
5. Laten we het overtollige water uit de kaas volledig aftappen en korte tijd in de koelkast bewaren.
Eet smakelijk