Spaghetti met gehaktballetjes AngelWings
Goddelijk! 🙂
Kook de spaghetti
Tartaar 300 gram
Gehaktkruiden Stegeman
Paneermeel
Oregano
Basilicum
4 tenen knoflook
1 rode ui
Olijfolie
Maggi
Peper en zout
Champignons
Tomaten 6
Tomatensaus klein pakje met knoflook
(Heinz)
AH
Gehaktballetjes (kleine) maken:
Rundertartaar 300 gram = voor 2 dagen kan ook meer natuurlijk
Gehaktkruiden van Stegeman afmeten zoals op doosje of zakje staat
Gehaktballetjes maken met de rundertartaar
Gehaktkruiden toevoegen
Paneermeel half kopje
Oregano en Basilicum 1 theelepel mag ook 2 zijn
Knoflook 4 teentjes fijn maken
1 Rood uitje
bak deze samen in de olijfolie.
Dan de gehaktballetjes erbij
met wat kruiden, -oregano en basilicum- en wat maggi enkele snufjes-
roeren,
Wel olie bijvoegen als nodig is (als het droog wordt)
Dan champignons bijvoegen
roeren en olijfolie bijvoegen als het nodig is
nog wat kruiden erbij ongeveer een halve theelepel van elk
oregano en basilicum
Daarna 6 tomaten in blokjes toevoegen
met weer wat kruiden-oregano en basilicum-
nu een klein snufje
Een handjevol doperwten erbij is ook erg lekker in de spaghettisaus
Dan de tomatensaus met knoflook toevoegen
door elkaar mengen, water toevoegen, ongeveer een glas, soms wat meer, kijk wat nodig is en als het wat dikker wordt voeg je wat extra water erbij, dan opdienen met de spaghetti.
Aan tafel kun je er geraspte kaas bij voegen en zwarte olijven in plakjes