Spaghetti met gehaktballetjes AngelWings

Goddelijk! ­čÖé

Kook de spaghetti

Tartaar 300 gram
Gehaktkruiden Stegeman
Paneermeel
Oregano
Basilicum
4 tenen knoflook
1 rode ui
Olijfolie
Maggi
Peper en zout
Champignons
Tomaten 6
Tomatensaus klein pakje met knoflook
(Heinz)
Een afbeelding van Heinz Tomato Frito (tomaten saus)

Gehaktballetjes (kleine) maken:

Rundertartaar  300 gram voor 2 dagen kan ook meer natuurlijk
Gehaktkruiden van Stegeman afmeten zoals op doosje staat

Gehaktballetjes maken met de runder tartaar
Gehaktkruiden toevoegen
Paneermeel half kopje
Oregano en Basilicum 1 theelepel mag ook 2 zijn

Knoflook 4 teentjes fijn maken
1 Rood uitje
bak deze samen in de olijfolie.
Dan gehaktballetjes erbij
met wat kruiden, -oregano en basilicum- en wat maggi enkele snufjes
roeren,

Wel olie bijvoegen als nodig (droog wordt)

Dan champignons bijvoegen
roeren en olie bijvoegen als nodig
nog wat kruiden erbij halve theelepel van elk
oregano en basilicum

Daarna 6 tomaten in blokjes toevoegen
met de kruiden-oregano en basilicum-
nu een snufje

Een handjevol doperwten erbij is ook erg lekker in de spaghettisaus

Dan de tomatensaus met knoflook toevoegen

roeren, water toevoegen, een glas, soms wat meer, kijk wat nodig is en als het  wat dikker wordt, dan opdienen met de spaghetti.
Aan tafel kun je er geraspte kaas bij voegen en zwarte olijven in plakjes

 

Related posts