Indiase Rundvlees Ularthu Curry
Indiase Rundvlees Ularthu Curry
Aantal Personen: 2
Bereidingstijd: 3-4 uur
Ingrediënten:
400 gr. rundvlees
1 ui, in halve ringen gesneden
2 cm gember, fijngehakt
olie
2 eetl. azijn
zout
1/2 tl. kaneel
1/2 tl. kurkuma
2 currybladeren
1/4 tl. kruidnagel
1 tl. koriander
1 tl. komijn
1 tl. knoflookpoeder
1/2 tl. chilipoeder
1 tl. paprikapoeder
Bereidingswijze:
Bak de ui aan in wat olie en voeg de gember, currybladeren en alle specerijen toe.
Bak 5 minuten.
Voeg het vlees toe, samen met het azijn, zout en 2 dl. water.
Laat het vlees minimaal 2,5 uur stoven, en voeg eventueel tussendoor extra water toe.
Serveer als het vlees mals is.