Indiaas

Indiase Rundvlees Ularthu Curry

Indiase Rundvlees Ularthu Curry
Aantal Personen: 2

Bereidingstijd: 3-4 uur

Ingrediënten:

400 gr. rundvlees
1 ui, in halve ringen gesneden
2 cm gember, fijngehakt
olie
2 eetl. azijn
zout
1/2 tl. kaneel
1/2 tl. kurkuma
2 currybladeren
1/4 tl. kruidnagel
1 tl. koriander
1 tl. komijn
1 tl. knoflookpoeder
1/2 tl. chilipoeder
1 tl. paprikapoeder
Bereidingswijze:

Bak de ui aan in wat olie en voeg de gember, currybladeren en alle specerijen toe.
Bak 5 minuten.
Voeg het vlees toe, samen met het azijn, zout en 2 dl. water.
Laat het vlees minimaal 2,5 uur stoven, en voeg eventueel tussendoor extra water toe.
Serveer als het vlees mals is.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Cookies Ook deze website gebruikt cookies. Niets nieuws onder de zon, alleen we moeten dat wel vermelden volgens een bepaalde wet. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd; sommige cookies kunnen worden opgeslagen door uw browser. Bij een volgend bezoek aan deze website kan via de browser opgevraagd worden om een cookie terug te sturen naar onze server. View more
Accept