Indiase Rundvlees Ularthu Curry

Indiase Rundvlees Ularthu Curry
Aantal Personen: 2

Bereidingstijd: 3-4 uur

Ingrediënten:

400 gr. rundvlees
1 ui, in halve ringen gesneden
2 cm gember, fijngehakt
olie
2 eetl. azijn
zout
1/2 tl. kaneel
1/2 tl. kurkuma
2 currybladeren
1/4 tl. kruidnagel
1 tl. koriander
1 tl. komijn
1 tl. knoflookpoeder
1/2 tl. chilipoeder
1 tl. paprikapoeder
Bereidingswijze:

Bak de ui aan in wat olie en voeg de gember, currybladeren en alle specerijen toe.
Bak 5 minuten.
Voeg het vlees toe, samen met het azijn, zout en 2 dl. water.
Laat het vlees minimaal 2,5 uur stoven, en voeg eventueel tussendoor extra water toe.
Serveer als het vlees mals is.

Probeer ook dit recept eens:  Noord-Indiase Tomaten Rijst
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de website hosting te ondersteunen