Nasi Goreng origineel
Nasi Goreng
Kook alvast de rijst
200 gram spekjes gezouten en kipfile
1 fijn gesneden ui
1 fijngesneden prei
3 tenen knoflook
Boemboe van Toko Lien van Nasi Goreng
Snij de kipfile fijn
Maak de knoflook en de ui fijn
Bak de ui en knoflook aan in de wokpan
Doe hierna de kipfile fijngesneden in de pan, roerbak dit wat en doe hierna de spekjes in de pan.
Roer dit goed door elkaar.
Doe dan de fijngesneden prei in de pan roer dit alles goed door elkaar.
Daarna de Toko Lien-boemboe Nasi Goreng toevoegen en goed vermengen.
Doe hierna de drooggekookte rijst in de pan en voeg er voor de smaak wat ketjap manis bij.
Je hebt nu ongeveer een wok vol nasi!
Bak hierbij een roereitje en doe dit door de nasi
Zet dit alles op tafel met gedroogde uitjes, atjar en kroepoek!
Eet smakelijk
😉