Indiaas

Kip Kalongi

Kip Kalongi
Aantal Personen: 2

Bereidingstijd: 25 min.

Ingrediënten:
Olie
1 ui
400 gr. kipfilet
2 cm gember
2 teentjes knoflook
2 groene pepers
3 tomaten
1 eetl. yoghurt
1 tl. chili poeder
1/2 tl. kurkuma
1 tl. komijn zaad
1 tl. koriander zaad
2 tl. kalongi zaad (ook wel bekend als uienzaad of nigella)
zout naar smaak
Bereidingswijze:

Verhit de olie in de pan en voeg ui, knoflook, pepers en gember toe.
Voeg tomaten en yoghurt toe, en stoom tot het een vaste massa wordt.
Voeg de kruiden en kip toe.
Voeg water toe, en kook tot de kip gaar is en de massa ingekookt is tot een curry.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Cookies Ook deze website gebruikt cookies. Niets nieuws onder de zon, alleen we moeten dat wel vermelden volgens een bepaalde wet. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd; sommige cookies kunnen worden opgeslagen door uw browser. Bij een volgend bezoek aan deze website kan via de browser opgevraagd worden om een cookie terug te sturen naar onze server. View more
Accept