Kip Kalongi

Kip Kalongi
Aantal Personen: 2

Bereidingstijd: 25 min.

Ingrediënten:
Olie
1 ui
400 gr. kipfilet
2 cm gember
2 teentjes knoflook
2 groene pepers
3 tomaten
1 eetl. yoghurt
1 tl. chili poeder
1/2 tl. kurkuma
1 tl. komijn zaad
1 tl. koriander zaad
2 tl. kalongi zaad (ook wel bekend als uienzaad of nigella)
zout naar smaak
Bereidingswijze:

Verhit de olie in de pan en voeg ui, knoflook, pepers en gember toe.
Voeg tomaten en yoghurt toe, en stoom tot het een vaste massa wordt.
Voeg de kruiden en kip toe.
Voeg water toe, en kook tot de kip gaar is en de massa ingekookt is tot een curry.

 

Probeer ook dit recept eens:  Indiase tosti met naan brood en gerookte kip
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de website hosting te ondersteunen