Indiaas

Kip Tikka

Kip Tikka
Aantal Personen: 2

Bereidingstijd: 45 min. Marinade: 2 uur

Ingrediënten:
Olie
250 ml. Yoghurt
1/2 eetl. Komijnpoeder
1 eetl. Garam masala
1 tl. Koriander zaad
1 tl. Kurkuma
1 tl. Chili poeder
sap van 1 citroen
1 eetl. Knoflook pasta
2 cm geraspte gember
2 kipfilets
Bereidingswijze:

Maak een marinade met de yoghurt, knoflook, gember en kruiden en citroensap.
Marineer de kip voor minimaal 2 uur.
Verwarm de oven voor op de heetste stand, voor 20 minuten.
Doe de kip in een ovenschaal, maar haal eerst de overbodige marinade eraf.
Ongeveer 20 minuten in de over.
Controleer of de kip goed sappig is.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Cookies Ook deze website gebruikt cookies. Niets nieuws onder de zon, alleen we moeten dat wel vermelden volgens een bepaalde wet. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd; sommige cookies kunnen worden opgeslagen door uw browser. Bij een volgend bezoek aan deze website kan via de browser opgevraagd worden om een cookie terug te sturen naar onze server. View more
Accept