Beef Madras, een hete curryschotel
Beef Madras, een hete curryschotel
uit het zuiden van India 2 personen
1 grote ui, gehakt
2 teentjes knoflook, geperst
4 ons in blokjes gesneden rundvlees
3 eetlepels Hot Curry Paste (Sharwood’s)
3 dl rundvleesbouillon
1 ruime eetlepel tomatenpuree
3 eetlepels mango chutney
1 blik gepelde tomaten 425gram
1 eetlepel citroensap
zout
olie
Bak in zo’n 5 minuten het vlees bruin in niet te veel olie en voeg daarna de uien en knoflook eraan toe.
Doe dan de Curry Paste erbij en laat dit 2 minuten op een laag pitje staan.
Voeg de andere ingredienten toe en laat dit 1,5 uur zachtjes stoven, zodat het vlees goed gaar is.
Maak het op smaak met iets zout.
Te serveren met gele rijst, gekookt volgens de gebruiksaanwijzing en met een eetlepel katoembar, geelwortelpoeder en een ½ eetlepel nassikruiden.
Als groente, gezoete snijboontjes of doperwtjes.