GroenteIndiaas

Beef Madras, een hete curryschotel

beef madras via Angel-Wingsbeef madras1 via Angel-Wings

Beef Madras, een hete curryschotel
 uit het zuiden van India 2 personen

1 grote ui, gehakt

2 teentjes knoflook, geperst

4 ons in blokjes gesneden rundvlees

3 eetlepels Hot Curry Paste (Sharwood’s)

3 dl rundvleesbouillon

1 ruime eetlepel tomatenpuree

3 eetlepels mango chutney

1 blik gepelde tomaten 425gram

1 eetlepel citroensap

zout

olie
Bak in zo’n 5 minuten het vlees bruin in niet te veel olie en voeg daarna de uien en knoflook eraan toe.

Doe dan de Curry Paste erbij en laat dit 2 minuten op een laag pitje staan.

Voeg de andere ingredienten toe en laat dit 1,5 uur zachtjes stoven, zodat het vlees goed gaar is.

Maak het op smaak met iets zout.
Te serveren met gele rijst, gekookt volgens de gebruiksaanwijzing en met een eetlepel katoembar, geelwortelpoeder en een ½ eetlepel nassikruiden.

Als groente, gezoete snijboontjes of doperwtjes.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Cookies Ook deze website gebruikt cookies. Niets nieuws onder de zon, alleen we moeten dat wel vermelden volgens een bepaalde wet. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd; sommige cookies kunnen worden opgeslagen door uw browser. Bij een volgend bezoek aan deze website kan via de browser opgevraagd worden om een cookie terug te sturen naar onze server. View more
Accept