Olijven zelf marineren
http://angelwingsrecepten.nl/olijven-marineren-2/
Zelf knoflook saus maken
http://angelwingsrecepten.nl/knoflook-saus-zelf-maken/
Stokbrood met monchou en tuinkerst
http://angelwingsrecepten.nl/stokbrood-met/
Kikkererwten bakken
http://angelwingsrecepten.nl/kikkererwten-gebakken/
Gourmetten:
Gourmetten
Om mee te bakken:
Kleine stukjes paprika
Dunne plakjes champignons
Ui
Een eitje bakken kan ook of maak er een miniomeletje van
(omelet recept:
4 eieren
Scheutje Koffiemelk
Zout en peper
Kerrie massala
En wat maggi
Flink mixen)
~*~
Het vlees:
Ipv mini runderrolletjes kun je ook normale kopen en deze in kleine plakken snijden
Of bv gewone hamburgers kopen en deze in zessen delen
Kipfile, hamlappen
(pas op bij de kip met de bacterien)
Dun snijden in plakjes of stukjes(zodat het sneller gaart)
Marineren in bv
Ketjap manis
Zout & knoflook
Marineren in ketjap manis
Veel paprikapoeder
Marineren in olie
2 tenen knoflook fijngemaakt
2 eetlepels vloeibare honing
2 eetlepels ketjap
Stokbrood erbij met kruidenboter
Huzarensalade
Voor de sausjes zie:
Tzatziki AngelWings
-Griekse yoghurt ah (1 euro)
-Komkommer in kleine blokjes of raspen
-3 tenen knoflook fijn vermalen
-Zout (niet teveel!)
-Peper
-Dille
-Munt
-1 eetlepel Olijfolie
Als tips:
-4 druppeltjes maggi
-een toefje mayonaise
-eventueel wat room
Wat dit nog lekkerder maakt, maar dan moet je houden van een sterke smaak!
Dat is inclusief prei, dus je snijdt een prei in kleine stukjes,
beetje roerbakken, tot ze glazig worden en dan afkoelen en door de yoghurt heen!
http://angelwingsrecepten.nl/chips-cq-bbq-sausjes/
Chips cq bbq sausjes
Nou werkelijk iedereen vraagt me altijd naar het geheim dat er niet is?
Bedoel iedereen mag weten waarom mijn sausjes zo
lekker zijn en dat komt nml..
omdat:
🙂
men neme een uitje
en rasp dit zeer fijn
men neme dan mayo en doe dit in een schaal
dan doet men der wat snuifje dille bij en wat maggi
dat is alles
dit kun je ook doen met bieslook..ipv Dille
of paprika of kerrie
en echt het smaakt zalig..
Geheim is die gerapste ui
dus niet teveel he?
maar het is wel gezonder dan zo’n
zakje prutpoeder van de winkel
http://www.angelwingsrecepten.nl/category/saus/
http://angelwingsrecepten.nl/gourmetten/
Eieren gevulde
http://angelwingsrecepten.nl/gevulde-eieren/
Kruidenboter
http://angelwingsrecepten.nl/kruidenboter/
Huzarensalade
http://angelwingsrecepten.nl/huzaren-salade/
Saté en marinade
http://angelwingsrecepten.nl/bbq-vlees-of-sate-marinade/
Een heerlijke salade
http://angelwingsrecepten.nl/kaassalade-oud-amsterdam/
Simpel een potje appelmoes lekkerder maken
http://angelwingsrecepten.nl/appelmoes-uit-een-potje-maar-toch-anders/
Heksen eh toverkolkaas
http://angelwingsrecepten.nl/toverkolkaas/
Maak zelf de patat eens
http://angelwingsrecepten.nl/patat-zelf-maken/
Worteltjes met honing
http://angelwingsrecepten.nl/worteltjes-met-honing/
http://angelwingsrecepten.nl/italiaans-recept-biefstuk-met-pepersaus-en-champignons/
Blikje champignonsoep kan lekker zijn.
http://angelwingsrecepten.nl/champignonsoep-van-unox-maar-dan-anders/
Aardappelschijfjes met knoflookdip
http://angelwingsrecepten.nl/aardappelschijfjes-met-knoflookdip/
De lekkerste witlofsalade ooit:
http://angelwingsrecepten.nl/omas-witlofsalade/
Champignons met knoflook heerlijk!
http://angelwingsrecepten.nl/champignons-met-knoflook/
Witlof met ham en kaas
http://angelwingsrecepten.nl/witlof-met-ham-kaas/
Stoofpeertjes yummie
http://angelwingsrecepten.nl/stoofpeertjes-2/
Voor meer recepten: