AngelWingsGroente

Witlof met Ham & Kaas

Witlof met ham en kaas

Neem 5 stronkjes witlof, snij de achterkant eraf
Dan haal je de dorre blaadjes eraf, als ze er zijn, en snijd je de witlof fijn.
Hierna wassen in het vergiet.

Koken in de pan met wat zout of een bouillonblokje.
Afgieten.

Overschaal beetje beboteren , daarna de witlof erin leggen.
Dan doe je er plakjes ham, in fijne stukjes gesneden in, er  doorheen roeren.
De geraspte kaas, waarvan een deel bewaard. Het andere deel vermeng je ook met de witlof. goed door elkaar mengen.
Daarna leg je als bovenste laag een laagje kaas aan met fijngemaakt beschuit.
Dan bovenop nog een klein laagje geraspte kaas, hierna doe je het in de oven.

Lekker met een schnitzel.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Cookies Ook deze website gebruikt cookies. Niets nieuws onder de zon, alleen we moeten dat wel vermelden volgens een bepaalde wet. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd; sommige cookies kunnen worden opgeslagen door uw browser. Bij een volgend bezoek aan deze website kan via de browser opgevraagd worden om een cookie terug te sturen naar onze server. View more
Accept