AngelWingsAardappelen

Aardappeltjes met oregano en knoflook

Kleine ronde aardappeltjes in de schil aankoken.
Ongeveer 20 min.
Prik met een vork in een aardappel als de vork makkelijk maar nog niet te, in de aardappel kan prikken is het zga bijna gaar.
Zo moet het zijn.
Niet te rauw niet te gaar.

Giet de aardappeltjes af.

Doe olijfolie in een wok.

Bak dit aan, dan de aardappels toevoegen, inclu zout en knoflooktenen, 6 stuks door de helft.

Daarna voeg je oregano toe op smaak.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Cookies Ook deze website gebruikt cookies. Niets nieuws onder de zon, alleen we moeten dat wel vermelden volgens een bepaalde wet. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd; sommige cookies kunnen worden opgeslagen door uw browser. Bij een volgend bezoek aan deze website kan via de browser opgevraagd worden om een cookie terug te sturen naar onze server. View more
Accept
Decline