PROSCIUTTO COTTO Turks brood met ham en dragonsaus

-Turks brood
-Snij deze in delen
-Snij één deel half door- niet helemaal
-Besmeer deze met boter aan de binnenkant
-Smeer een klein beetje olijfolie op de bovenkant van het broodje

Beleg het brood aan de binnenkant met wat fijngesneden ijsbergsla
Hierna doe je er 4 grote plakken lekkere ham op

 

Doe het brood nu dicht
En doe een beetje belegen geraspte kaas op het brood aan de bovenzijde waar je wat olijfolie op hebt gesmeerd.
(zo blijft de geraspte kaas ook beter zitten)

Doe dit brood nu 7 minuten in de oven op 180 graden

Haal het broodje uit de oven en doe er dan de saus op en de ijsbergsla

Dragon saus:

Je neemt

Honing mosterdsaus
Doe hier wat citroensap bij
Een beetje room
en wat dragon (kruiden blaadjes), meng dit door elkaar

Smeer dit wat uit over de plakken ham

Je kunt ook slasaus nemen en daar wat mosterd(saus) naar smaak doorheen mengen eventueel met een beetje room

Eet smakelijk

Mijn lievelingsbroodje!

 

Probeer ook dit recept eens:  Witlof gekookt met ei en boter
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de website hosting te ondersteunen