PROSCIUTTO COTTO Turks brood met ham en dragonsaus
-Turks brood
-Snij deze in delen
-Snij één deel half door- niet helemaal
-Besmeer deze met boter aan de binnenkant
-Smeer een klein beetje olijfolie op de bovenkant van het broodje
Beleg het brood aan de binnenkant met wat fijngesneden ijsbergsla
Hierna doe je er een grote – lekkere – speciale soort- plak ham op
Daarna doe je er een Dragon saus op:
Je neemt
Honing mosterdsaus-
Doe hier wat citroensap bij
Een beetje room
en wat dragon (kruiden blaadjes), meng dit door elkaar
Smeer dit wat uit over de plak ham
Doe het brood nu dicht
En doe geraspte kaas op het brood aan de bovenzijde waar je wat olijfolie op gesmeerd hebt
(zo blijft de geraspte kaas ook beter zitten)
Doe dit brood nu 10 minuten in de oven op 180 graden
Eet smakelijk
Mijn lievelingsbroodje!