PROSCIUTTO COTTO Turks brood met ham en dragonsaus
-Turks brood
-Snij deze in delen
-Snij één deel half door- niet helemaal
-Besmeer deze met boter aan de binnenkant
-Smeer een klein beetje olijfolie op de bovenkant van het broodje
Beleg het brood aan de binnenkant met wat fijngesneden ijsbergsla
Hierna doe je er 4 grote plakken lekkere ham op
Doe het brood nu dicht
En doe een beetje belegen geraspte kaas op het brood aan de bovenzijde waar je wat olijfolie op hebt gesmeerd.
(zo blijft de geraspte kaas ook beter zitten)
Doe dit brood nu 7 minuten in de oven op 180 graden
Haal het broodje uit de oven en doe er dan de saus op en de ijsbergsla
Dragon saus:
Je neemt
Honing mosterdsaus
Doe hier wat citroensap bij
Een beetje room
en wat dragon (kruiden blaadjes), meng dit door elkaar
Smeer dit wat uit over de plakken ham
Je kunt ook slasaus nemen en daar wat mosterd(saus) naar smaak doorheen mengen eventueel met een beetje room
Eet smakelijk
Mijn lievelingsbroodje!