Spaghetti/ Macaroni recept met een pakje kan ook gezond zijn
Zakje kruiden van Knor voor de macaroni
1 Rode Ui
2 Tenen Knoflook
Macaroni of spaghetti koken
1 rode puntpaprika
Champignons
Doperwten
(Eventueel vervangen door kikkererwten)
-Eventueel zwarte olijf ringetjes er doorheen
Oregano en Italiaanse kruiden AH
Men neme 1 zakje van Knorrrrrrrrrrrreborrrr….
Macaroni, smaakt ook prima in de spaghetti natuurlijk dus dat maakt niets uit.
Dan neem je rundergehakt of rundertartaar, ik vind dat laatste het lekkerst.
2 tenen knoflook fijnmaken
1 grote rode ui
(Ik eet alleen nog de rode ui, de witte is iets aparts mee sinds enige jaren, veroorzaakt opgezette buiken bij veel mensen)
1 Rode puntpaprika (Smaakt wat verfijnder)
Bakje champignons
Alles fijnsnijden en uiteraard wassen van tevoren 😉
Je bakt de Tartaar in de knoflook aan, met wat zout oregano en Italiaanse kruiden
Daarna doe je de ui erbij, bak dit wat aan
(Kook ondertussen de spaghetti of macaroni)
Hierna doe je de paprika erbij
Roer dit even door tot het wat aangebakken is
Dan de champignons erdoor mengen
Dan doe je weer wat oregano en Italiaanse kruiden erdoor
Na 3 minuten doe je doperwten door het mengsel
Even goed mengen
Daarna de saus
Doe de poeder in de koekenpan of wok
en een glas water
Op zacht vuur zetten uiteraard
Mocht het te droog zijn doe er dan nog iets water bij
Giet de macaroni of spaghetti af
Doe de macaroni of spaghetti weer in de pan en doe het mengsel erbij
goed doorroeren
Zet wat geraspte kaas op tafel en maggi
dan kun je er nog wat extra’s aan toevoegen naar smaak
Eet smakelijk
Voor 2 personen kun je dit voor 2 dagen maken