Grieks

Tiropita Gehakt in bladerdeeg

Tiropita 

4 Stuks Benodigdheden:

Bladerdeeg
Paturain
200 gram rundergehakt

Leg 4 plakjes ontdooit bladerdeeg op een schone snijplank.

Verwarm de oven voor op 175 graden.
Bak het gehakt in een koekenpan aan en maak het fijn met een vork.
Zet als dit klaar is het fornuis uit en doe de paturain door het gehakt.Doe
hierna het gehakt op het bladerdeeg. vouw deze dubbel en druk de zijkanten goed dicht.
Leg ze 20 minuten in een oven.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Cookies Ook deze website gebruikt cookies. Niets nieuws onder de zon, alleen we moeten dat wel vermelden volgens een bepaalde wet. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd; sommige cookies kunnen worden opgeslagen door uw browser. Bij een volgend bezoek aan deze website kan via de browser opgevraagd worden om een cookie terug te sturen naar onze server. View more
Accept