Aardappelen

Rösti

SWISS ROSTI (CRISP AND GOLDEN POTATOES) Recipe:

1 Kg aardappels halfgaar koken
Liefst dag van tevoren
Rasp de aardappelen met een kaasschaaf
Meng hier doorheen zout en peper naar smaak, en of kerrie.
Verhit boter in een koekenpan
Doe de aardappelrasp in de pan en druk ze plat aan op de bodem
Doe een deksel op de pan en laat de aardappels in 10 tot 20 minuten aan de onderkant een lichte korst krijgen.
Keer de aardappel Pannekoek om en voeg er eventueel nog wat boter bij om de andere kant ook te bakken.

Je kunt ook een ei door de aardappelrasp roeren.
Of een uitje, knoflook, of geraspte kaas.
Spekjes en of champignons.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Cookies Ook deze website gebruikt cookies. Niets nieuws onder de zon, alleen we moeten dat wel vermelden volgens een bepaalde wet. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd; sommige cookies kunnen worden opgeslagen door uw browser. Bij een volgend bezoek aan deze website kan via de browser opgevraagd worden om een cookie terug te sturen naar onze server. View more
Accept