Recepten van Vroeger

Rijstebrij

1 1/2 liter melk
175 gram rijst (kan ook al voorgekookte rijst zijn)
desgewenst
citroenschil klein stukje
pijpkaneel, of vanillesuiker, witte suiker en boter of bruine suiker

Kook de melk met een beetje zout
Was de rijst tot het water helder is
Strooi de rijst in de kokende melk
roer met een houten lepel over de bodem van de pan
laat de rijst in ongeveer een uur zacht meekoken
Geef er witte suiker bij (kaneel) boter of alleen bruine suiker bij

Chocolade rijstebrij
Voeg hier een papje van cacaopoeder en suiker toe

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Cookies Ook deze website gebruikt cookies. Niets nieuws onder de zon, alleen we moeten dat wel vermelden volgens een bepaalde wet. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd; sommige cookies kunnen worden opgeslagen door uw browser. Bij een volgend bezoek aan deze website kan via de browser opgevraagd worden om een cookie terug te sturen naar onze server. View more
Accept