Ossenhaaspuntjes

Ossenhaaspuntjes
Ossenhaaspuntjes Heerlijke malse ossenhaaspuntjes in 10 minuutjes op tafel   10 MIN – 4 PORTIES Ingrediënten 300 gr ossenhaas Zwarte peper Zout 1 eetl roomboter Veld...
Lees meer

Mayonaise maken

Mayonaise maken
1 Eidooier of 2, dat gele dus 😉 Gekookt kan ook ivm Salmonella! 1 theelepel Dijon mosterd Beetje citroen Beetje olie naar wens en smaak, bv olijfolie Peper en zout naar s...
Lees meer

Tomatenketchup

Tomatenketchup
2 kg rijpe tomaten 2 uien 150 ml rode wijn azijn 100 gr basterdsuiker 2 laurierblaadjes 1 kaneelstokje 5 kruidnagels 1 theelepel kerriepoeder massala 1 Theelepel koriande...
Lees meer

Saus whisky cocktail

Saus whisky cocktail
4 eetlepels volle mayonaise 3 eetlepels wisky 1 eetlepel tomatenpuree beetje citroen Paar druppeltjes tabasco of een snufje cayenne peper Snufje papirka poeder eventueel...
Lees meer

Aspergesoep

Aspergesoep
Heb je verse asperges gekookt, bewaar het kookvocht en maak hiervan aspergesoep, of maak aspergesoep van een potje asperges. Doe een bouillonblokje bij het kookvocht en v...
Lees meer

Gazpacho

Gazpacho
1 kg rijpe tomaten 4 oudbakken witte boterhammen 1 rode ui 1 komkommer 1 rode paprika 2 knoflooktenen 1 eetlepels balsamico azijn 3 eetlepels olijfolie zout & peper n...
Lees meer