CousCous Salade recept
CousCous salade recept
Twee stuks Kipfilé
Verstegen CousCous Salade kruiden
Peper
Zout
Knoflook
Champignons
Kikkererwten (Blikje)
200 gr couscous
300 ml gekookt water
Komkommer
Tomaat
Geitenkaas (Feta)
Korianderblad
en/of Munt
Appel met schil(doe ik zelf niet)
Bleekselderij (doe ik er ook niet in)
Ui
Citroen
Ik bak hierbij kipfilé in kleine blokjes gesneden met wat peper en zout en knoflook (poeder)
Dan wat champignons erbij bakken en als laatste een potje kikkererwten toevoegen.
Even aanbakken.
En dit later door de schaal couscous gemaakt zoals staat op de verpakking van dit nieuwe recept van Verstegen, mengen.
Zelf toevoegen: 200g couscous, 300ml gekookt water, komkommer, tomaat, geitenkaas (Feta), korianderblad en/of munt, appel met schil, bleekselderij (dit doe ik er niet bij in) (wel) -uitje fijngesneden, citroen. Meng de couscous met de kruidenmix en giet het gekookte water hierover en laat het afkoelen. Snijd de komkommer, tomaat, geitenkaas, appel met schil, bleekselderij in blokjes of schijfjes. Meng het sap van een citroen (1/2 of heel, naar eigen smaak) en een flinke scheut olijfolie door de afgekoelde couscous. Meng vervolgens de in blokjes gesneden ingrediënten met de couscous. Hak als laatste de groene kruiden fijn en meng deze door de salade. Garneer het gerecht met wat losse blaadjes koriander- ik doe er veel munt bij