AngelWingsWat eten wij vandaag

CousCous Salade recept

CousCous salade recept

Twee stuks Kipfilé
Verstegen CousCous Salade kruiden
Peper
Zout
Knoflook
Champignons
Kikkererwten (Blikje)
200 gr couscous
300 ml gekookt water
Komkommer
Tomaat
Geitenkaas (Feta)
Korianderblad
en/of Munt
Appel met schil(doe ik zelf niet)
Bleekselderij (doe ik er ook niet in)
Ui
Citroen

Ik bak hierbij kipfilé in kleine blokjes gesneden met wat peper en zout en knoflook (poeder)
Dan wat champignons erbij bakken en als laatste een potje kikkererwten toevoegen.
Even aanbakken.

En dit later door de schaal couscous gemaakt zoals staat op de verpakking van dit nieuwe recept van Verstegen, mengen.

Zelf toevoegen: 200g couscous, 300ml gekookt water, komkommer, tomaat, geitenkaas (Feta), korianderblad en/of munt, appel met schil, bleekselderij (dit doe ik er niet bij in) (wel) -uitje fijngesneden, citroen. Meng de couscous met de kruidenmix en giet het gekookte water hierover en laat het afkoelen. Snijd de komkommer, tomaat, geitenkaas, appel met schil, bleekselderij in blokjes of schijfjes. Meng het sap van een citroen (1/2 of heel, naar eigen smaak) en een flinke scheut olijfolie door de afgekoelde couscous. Meng vervolgens de in blokjes gesneden ingrediënten met de couscous. Hak als laatste de groene kruiden fijn en meng deze door de salade. Garneer het gerecht met wat losse blaadjes koriander- ik doe er veel munt bij

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Cookies Ook deze website gebruikt cookies. Niets nieuws onder de zon, alleen we moeten dat wel vermelden volgens een bepaalde wet. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd; sommige cookies kunnen worden opgeslagen door uw browser. Bij een volgend bezoek aan deze website kan via de browser opgevraagd worden om een cookie terug te sturen naar onze server. View more
Accept
Decline