AngelWingsGebak en koekjes

Citroencake met creme fraiche

Zo moeilijk is dat niet toch?
Gewoon een pak cakemeel halen.
Bij het beslag doe je wat citroensap.
Gewoon erdoorheen roeren.

i.p.v boter heb ik een bakje creme fraiche gebruikt en kijken wat er zou gebeuren.
Nou prima dus… heb nog nooit zo’n heerlijke cake gehad zelfs!
Smelt op je tong.

Dus de boter daarvan gebruik je een kwart hoeveelheid dan wat er op het pak stond en doe er een bakje creme fraiche doorheen, omdat het dus kan.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Cookies Ook deze website gebruikt cookies. Niets nieuws onder de zon, alleen we moeten dat wel vermelden volgens een bepaalde wet. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd; sommige cookies kunnen worden opgeslagen door uw browser. Bij een volgend bezoek aan deze website kan via de browser opgevraagd worden om een cookie terug te sturen naar onze server. View more
Accept
Decline